Markten

PureBlue opereert zowel lokaal als internationaal en is breed verankerd in verschillende sectoren. Dankzij onze innovatieve oplossingen kan uw organisatie de water footprint en operationele kosten verkleinen.

 • Ontdek onze oplossingen voor de glastuinbouw!

  PureBlue Water biedt oplossingen voor de behandeling van uw spuiwater volgens de Zuiveringsplicht, voor waterhergebruik, desinfectie en nul-lozing. Tevens denken wij met u mee en bieden wij oplossingen op maat.

  Glastuinbouw
 • Proceswater in de industrie wordt gebruikt voor diverse toepassingen als koelvloeistof, transportmiddel, proces- of oplosmiddel, en kwaliteitseisen van het proceswater variëren afhankelijk van de toepassing. PureBlue Water komt hierin tegemoet met oplossingen op maat van uw bedrijf. Onze geïntegreerde technologieën maken waterhergebruik mogelijk en helpen u om te voldoen aan steeds strengere lozingsnormen.

  Industrie
 • Als snelst groeiende segment van de toeristische sector is de cruise branche een booming business. Het is uitermate belangrijk dat dit toerisme kan blijven floreren met respect voor onze binnenwateren. Onze installaties voldoen aan de steeds strengere wetgevingen. Wij bieden totaaloplossingen opdat u zich kan blijven focussen op uw core business.

  Maritiem
 • De agrarische sector wordt gekenmerkt door intensieve waterconsumptie waardoor op termijn de nodige watervoorziening en agrarische activiteiten in het gedrang kunnen komen. Tegelijkertijd dient de agrarische sector het hoofd te bieden aan vele uitdagingen en steeds strengere wetgevingen. PureBlue biedt eco-efficiënte oplossingen die u ecologische én economische voordelen opleveren.

  Agricultuur
 • Stedelijke vernieuwing en verduurzaming vragen doordachte, toekomstgerichte oplossingen. Met nieuwe visies, innovatieve technieken en combinaties dragen wij bij aan de stad en leefomgeving van morgen. Onze decentrale package plants bieden een kostenefficiënt alternatief voor de conventionele systemen.

  Communaal

Deel dit op social media