Afvalwaterzuivering voor schepen

Strikte wetgeving voor afvalwaterzuivering op schepen

Jaarlijks genieten duizenden toeristen aan boord van riviercruiseschepen van unieke reiservaringen, langzaam veranderende landschappen en weidse rivieren. Ter bescherming van deze kwetsbare ecosystemen dient de lozing van water vanaf deze schepen te voldoen aan strikte normen. Nieuwe wetgevingen verbieden het lozen van ongezuiverd afvalwater op het oppervlaktewater. Hierdoor worden passagiersschepen vandaag de dag geconfronteerd met complexe uitdagingen voor de behandeling van hun afvalstromen.

Oplossingen op maat

Wij bieden u de oplossing die uw impact op het milieu reduceert en tegelijkertijd het comfort van uw passagiers garandeert. Ons slim design benut optimaal de beperkte technische ruimte. Onze engineers denken met u mee over oplossingen op maat voor nieuwbouw schepen en bij het retrofitten van bestaande installaties.

Totaalconcept

Met ons totaalconcept wordt uw volledige afvalwaterstroom beheerd zonder vereiste specifieke kennis van uw personeel.

Het hart van dit concept is de InnoPack++ M, onze biologische afvalwaterzuivering die alle vloeibare afvalstromen (zwart, grijs, keuken en wasserij water) tot gegarandeerde hygiënische standaarden zuivert. Dankzij de innovatieve MBBR technologie (moving bed bioreactor) worden vele nadelen van MBR (membraan bioreactoren) overwonnen. De InnoPack++ M zorgt voor lagere operationele kosten.

PureBlue verzorgt alle mogelijke uitbreidingen aan dit systeem opdat het volledige beheer bij 1 toegewijde partner ligt. Wij bieden o.a. vacuümsystemen, vetafscheider, geurcontrole, reinigingsmiddelen voor het onderhoud van uw leidingen, etc. Contacteer ons voor meer informatie.

Zorgeloze afvalwaterzuivering

Wij verlichten uw zorgen ook tijdens de aftersales dankzij onze volledig geautomatiseerde installaties uitgerust met PureControl++. PureControl++ staat in voor afstandsmonitoring en –controle, automatische meldingen, trendanalyse, voorspellen en proactief optreden. Ontdek hier wat dit systeem voor u kan betekenen.

Bij PureBlue komt het comfort en de exclusieve ervaring van uw passagiers op de eerste plaats

  • 1 toegewijde partner voor al uw afvalwater gerelateerde zaken aan boord
  • Continue monitoring via PureControl++
  • 24/7-service en snelle respons bij eventuele problemen
  • Gecertificeerd systeem (RheinSchUO 2012/49/EU) met gegarandeerde effluentnormen
  • Biologische en duurzame afvalwaterzuivering InnoPack++ M
Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media