Doneeractie: PureBlue Water steunt kinderziekenhuis in Manilla

In maart 2019 vertrok Angelo de Mul, directeur-eigenaar van PureBlue Water, samen met 49 andere ondernemers naar Manilla in de Filipijnen. Volgens Angelo een reis die enorm veel impact heeft gemaakt. Een compleet andere wereld waar de kloof tussen rijk en arm bijzonder groot is. Tijdens de reis hebben zij kennis gemaakt met het National Children's Hospital in Manilla, de Filipijnen.

National Children's Hospital

Het overgrote deel van de kinderen in Manilla leeft onder de armoedegrens. Angelo de Mul: "Het ziekenhuis huisvest ongeveer 200 kinderen per dag met verschillende aandoeningen. Het ziekenhuis bestaat uit kleine volle zaaltjes waar het erg warm is en waar meer aandacht nodig is voor hygiëne. De benodigde middelen om de kinderen goed te kunnen verzorgen ontbreken."

Medicijnen & voeding

Via een goede kennis, Robbie Bracke, maakte Angelo kennis met het kinderziekenhuis. "Bij veel kinderen is de kans om op dit moment te overleven laag. Medicatie is daarom hard nodig. De ouders hebben weinig tot geen financiële middelen om deze zorg te kunnen bekostigen. Robbie geeft al jaren ondersteuning via zijn netwerk in Manilla. Elke euro die wordt ingezameld wordt direct omgezet in medicijnen en voeding om de kinderen te laten aansterken.", aldus Angelo.

Donaties

Op 14 november 2019 brengen Angelo en Robbie een bezoek aan Manilla. "Tegen die tijd brengen we medicijnen, melk, knuffeltjes en cadeautjes zodat de kinderen even geen pijn voelen en zich weer even kind kunnen voelen."

Wij kunnen dit niet alleen. Daarom kan PureBlue Water uw steun goed gebruiken. Met uw donatie kan het ziekenhuis de kinderen bieden wat zij nodig hebben. Namelijk: de juiste middelen, zorg en aandacht. Wij garanderen dat de donaties bij de juiste mensen op de juiste plek terecht komen. We doneren voedsel en medicijnen, om zeker te weten dat de donaties goed terecht komen.

Hierbij vertrekken we vanuit onze missie: returning water to its natural state, for us and for our children.

Ja, ik steun het National Children's Hospital

Vragen & contact

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via info@pureblue.nl of bel 085 070 3190.

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media