Een frisse wind in 2020: PureBlue Water verwelkomt 7 nieuwe collega's

Een vliegende start in het nieuwe jaar voor PureBlue Water met de komst van maar liefst zeven kersverse collega's. Het mannelijke talent zorgt voor versterking binnen diverse teams. Met twee nieuwe sales collega's, een werkvoorbereider, een technisch tekenaar en een nieuwe electrical-, mechanical-, en service engineer in het team maakt PureBlue Water zich klaar voor de toekomst. De uitbreiding op de werkvloer geeft nieuwe mogelijkheden en opent deuren om de snelgroeiende vraag bij te benen.

Teamuitbreiding

De nieuwe aanwinsten zijn nog jong en ontzettend enthousiast om bij te dragen aan de groei van PureBlue Water. Thijmen Cornelissens is verantwoordelijk voor de technische tekeningen en ontwerpen binnen PureBlue Water. Als tweede in de reeks zal Kevin de Nijs als werkvoorbereider de planning en inkoop op zich nemen. Sjaak Verhelst brengt nieuwe energie in het Serviceteam. Daarnaast zal Sam de Bliek zijn carrière bij PureBlue Water voortzetten als Mechanical engineer. Binnen team Sales is geïnvesteerd in twee nieuwe accountmanagers: Sven Wittiber en Jesse de Waal. Waar Sven voornamelijk actief is binnen de maritieme sector, focust Jesse zich met name op de Sales in de industrie en agricultuur.

En, de heren komen als geroepen. Met de grote vraag naar geschikt personeel in onze krappe arbeidsmarkt blijft het een uitdaging om geschikte kandidaten te vinden. Dit maakt de PureBlue Water collega's des te gelukkiger met de nieuwe krachten in de verschillende teams.

Sales medewerkers Sven Wittiber en Jesse de Waal stellen zich voor

Sven Wittiber en Jesse de Waal zijn als accountmanagers verantwoordelijk voor de Sales. Jesse en Sven namen ons mee achter de schermen op locatie in Kapellebrug in de vorm van een interview. Na een korte introductie vertelden zij ons meer over hun functie bij PureBlue Water, hun verantwoordelijkheden en de manier waarop ze bij PureBlue Water terecht zijn gekomen.

Sven is via de onlinekanalen van PureBlue Water op de Sales vacature terecht gekomen. De vacature en de omschrijving van het bedrijf spraken hem meteen aan. Vanuit het Duitse Frankfurt is hij na zijn studie Engineering naar Nederland verhuisd. In het interview geeft hij aan dat hij erg veel zin heeft om aan de slag te gaan bij PureBlue Water: "Twee jaar ben geleden ben ik begonnen met het leren van de Nederlandse taal. Een half jaar geleden maakte ik kennis met PureBlue Water in de buurt van de plek waar ik graag wilde wonen. Ik heb altijd al een passie gehad voor Sales. Ik solliciteerde op de vacature en ben aangenomen." aldus Sven. Sven heeft al enige werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de watersector. "Weliswaar in de drankenindustrie, maar de markt is mij bekend."

Collega Jesse heeft een business opleiding afgerond aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen. Vervolgens heeft hij stage gelopen en veel Sales ervaring opgedaan. Jesse vult met plezier aan: "Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Sales. Toen ik zag dat deze vacature openstond bij PureBlue Water werd ik meteen enthousiast. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen."

Bekijk het volledige interview van Sven en Jesse in onderstaande video.

Heeft u vragen voor Sven of Jesse? Neem gerust contact op via: Jesse de Waal | jdewaal@pureblue.nl of Sven Wittiber | swittiber@pureblue.nl

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media