Klantervaring InnoPack++ M

Niets spreekt overtuigender dan een klant aan het woord. Enorm trots zijn wij dan ook op de positieve ervaring met de InnoPack++ M aan boord van het riviercruise schip de Charles Dickens. Eindgebruiker Victor, machinist aan boord, spreekt over betrouwbaarheid. Daar doen we het voor, want het vertrouwen van een klant is goud waard!

Lees het hele artikel op bladzijde 19 in de cruise special van de binnenvaartkrant.

30.000 liter afvalwater

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, schoon water óp het water. Maar eenieder die de binnenkant van een drijvend hotel kent, weet dat er heel veel systemen en installaties perfect moeten opereren, wil de vakantie van zo’n 150 passagiers niet letterlijk in het water vallen.
Met de biologische afvalwaterzuivering aan boord kan machinist Victor van Waveren (29) gerust zijn tweede seizoen starten. ,,We hebben een waterverbruik van 30 kuub per dag. 30.000 liter water wordt dagelijks verbruikt door 200 mensen in douches, toiletten, wasserij en keuken. De InnoPack++ M is een fantastisch systeem met nagenoeg geen storingen; zeker voor een machinist heel belangrijk. Deze betrouwbaarheid is goed voor de gemoedsrust. Je hebt er gelukkig geen omkijken naar want er is genoeg aan boord te doen. Het is handig dat je overal goed bij kan. Alle onderdelen zijn prima bereikbaar, waardoor ze makkelijk zijn te onderhouden. Het support van de medewerkers van PureBlue is heel goed. Ze houden de processen 24 uur per dag online in de gaten en als er echt iets aan de hand mocht zijn, komen ze in no time langs met nieuwe onderdelen”, aldus Victor.
...Lees verder in de cruise special...

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media