PureBlue SonoForce++ X-reeks en C-reeks opgenomen in BZG-lijst!

De SonoForce++ X-reeks en C-reeks zijn opgenomen in de BZG-lijst van gecertificeerde waterzuiveringsinstallaties voor de glastuinbouw. Dankzij deze PureBlue installatie kunnen tuinders voldoen aan de verplichte zuiveringswet die per 1 januari 2018 van kracht werd.


SonoForce++: unieke installatie dankzij ultrasoon

De SonoForce++ behaalde met verve het vastgestelde zuiveringsrendement en werd opgenomen in de officiële BZG-lijst. Deze eenvoudig te bedienen installatie maakt gebruik van ultraviolette straling in combinatie met waterstofperoxide ter verwijdering van de gewasbeschermingsmiddelen. Wat deze installatie zo uniek maakt is het gebruik van ultrasoon. Het ultrasoon systeem zorgt ervoor dat aanslag op de UV-kwartsglazen verhinderd wordt. Het resultaat:

  • maximale en constante werking van de UV
  • een continu hoog zuiveringsrendement

Betaalbare en kwalitatieve innovatie

PureBlue is al jarenlang een belangrijke speler op het gebied van decentrale waterzuiveringen. Angelo de Mul, CEO: ‘Bij PureBlue draait alles om water, hoe we hier zo goed mogelijk mee om kunnen gaan en tegelijk de beste oplossing kunnen bieden aan de klant. We ontwikkelen innovatieve oplossingen en bedenken slimme systemen voor zuivering en hergebruik. Onze hoogtechnologische oplossingen vanuit de industrie vertalen wij nu naar betaalbare en kwalitatieve systemen voor de glastuinbouw.’

SonoForce++ X-line

PureBlue: de klant centraal

‘Wij wensen het beste voor de klant en kijken vooruit’, aldus CEO Angelo de Mul. ‘In 2027 wordt een nieuwe wet verwacht rond de nul-lozing van de tuinbouwbedrijven. Waarom zou een klant nu investeren om binnen negen jaar een ontoereikende installatie te hebben. Hier biedt de SonoForce++ C-reeks het perfecte antwoord. Met slechts één druk op de knop schakelt dit systeem van spuiwaterbehandeling over op recirculatie-desinfectie systeem.’

Meer weten?

Lees verder op onze website over de SonoForce++ , over spuiwaterbehandeling in de glastuinbouw, of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Nieuwsbericht van 19-01-2018

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media