Help PureBlue Water de KVK Innovatie Top 100 publieksprijs te winnen!

Eind juni 2019 presenteerde de KVK de Innovatie Top 100: een overzicht van de 100 meest innovatieve midden- en klein bedrijven van Nederland. De KVK heeft als missie om de groei van MKB-Nederland hiermee te stimuleren en zien innovatie als één van de belangrijkste pijlers. Met trots mogen wij zeggen dat PureBlue Water uit meer dan 400 inzendingen is verkozen tot de top 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van 2019. PureBlue Water is dit jaar genomineerd met de innovatieve SonoFlux⁺⁺. Na de nominatie van vorig jaar, zitten wij ook dit jaar in de race voor de KVK Innovatie jury- en publieksprijs. Stemmen is mogelijk t/m 20 september 2019. Woensdag 25 september maakt de vakjury de uitslag bekend.

Nominatie 2019: de SonoFlux++

Dit jaar is PureBlue Water genomineerd met de vernieuwende SonoFlux++. Deze (afval)waterzuiveringsinstallatie zorgt voor waterhergebruik en een aanzienlijke kwaliteitsverbetering van (afval)water in de glas- en tuinbouw. Bovendien maakt de SonoFlux++ door haar unieke werking verwijdering van medicijnresten in ons afvalwater mogelijk. Een technologie die zorgt voor volledige verwijdering van medicijnresten die niet door onze rioolwaterzuiveringssystemen worden afgebroken. Dit is mogelijk dankzij de uitzonderlijke combinatie van ultrasone reiniging en desinfectie van water.

Vandaag de dag vinden we meer en meer medicijnresten in ons drinkwater. Dit verstoort niet alleen het ecologisch evenwicht, maar beschadigt ook het milieu en vervuilt de omgeving. Wij zien het als de taak van de mens om hier iets aan te doen. Zo streven we naar 100 procent schoon water. Lees hier meer over de SonoFlux.

Breng uw stem uit!

Helpt u PureBlue Water de KVK Innovatie Top 100 te winnen? Samen gaan we voor een duurzame toekomst. We doen er graag alles aan om de Innovatie publieks- of juryprijs binnen te slepen! Daarom vragen wij u te stemmen op PureBlue Water. Stemmen is mogelijk t/m 20 september 2019. Woensdag 25 september maakt de vakjury de uitslagen bekend en de positie waarop de bedrijven zijn geëindigd.

Stemmen is mogelijk via deze link. Wij waarderen uw stem enorm.

Note: er kan enige verwarring ontstaan bij het stemmen. PureBlue Water staat namelijk geregistreerd onder de naam "PureBlue". In de zoekbalk zijn wij dus vindbaar onder deze naam. Namens team PureBlue Water alvast hartelijk bedankt voor uw stem!

Vragen & contact

Heeft u vragen over de KVK Innovatie Top 100, het stemmen via www.stemvoorinnovatie.nl of overige vragen? Neem gerust contact met ons op via info@pureblue.nl of bel 085 070 3190.

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media