PureBlue Water verbreedt haar horizon: op handelsmissie naar Zuid-Oost Azië

PureBlue Water verbreedt haar horizon en gaat de uitdaging aan in Zuid-Oost Azië! Van 17 tot 22 maart 2019 zal PureBlue Water deelnemen aan de Environment & Water Technologies handelsmissie naar Singapore en Manilla (Filipijnen). Voor deze handelsmissie is PureBlue Water uitgenodigd door EU Gateway, een initiatief dat wordt gefundeerd door de Europese Unie. Het iniatief is bedoeld om Europese bedrijven te helpen om langdurige zakelijke samenwerkingen in Azië tot stand te brengen.

CEO bij PureBlue Water, Angelo de Mul, zal tijdens zijn bezoek zakelijke bijeenkomsten met lokale afnemers en partners bijwonen. In Singapore is PureBlue Water te vinden op standnummer 37 en in Manilla op standnummer A06.

Op 17 maart 2019 start PureBlue Water met de tweedaagse kick-off in Singapore. In Singapore doet PureBlue Water mee aan business-to-business bijeenkomsten, netwerksessies en inhoudelijke sessies voor exposanten. Na deze dagen reist PureBlue Water verder naar Manilla (Filipijnen) voor een driedaagse beurs: de Water Expo Philippines 2019. De Water Expo Philippines 2019 is het toonaangevende evenement in de Filipijnen op het gebied van internationale watervoorziening, sanering, industriële behandeling en zuivering van afvalwater.

"Wij zijn klaar om onze horizon te verbreden en verder te kijken!", aldus CEO Angelo de Mul.

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media