Stay tuned: PureBlue Water gaat verhuizen!

It’s official! Met trots zette directeur-eigenaar Angelo de Mul op maandag 21 januari 2019 zijn handtekening onder de documenten voor de overdracht van twee hectare grond. PureBlue groeit hard en daarbij hoort een eigen pand en nieuwe locatie. Bedrijventerrein Terneuzen-Zuid is hiervoor de perfecte uitkomst.

Nieuw jaar, nieuwe locatie

“Voor 2019 staat er veel moois op de planning. Om onze groei bij te kunnen benen is deze stap cruciaal. Onze nieuwe locatie sluit volledig aan op het duurzame karakter van ons bedrijf. Duurzaamheid staat hierbij op één en dat vereist oriëntatie op lange termijn. Daarnaast biedt het meer ruimte en faciliteiten om ons te kunnen focussen op onze activiteiten en efficiënter werken. Ook geeft het innovatie de ruimte om te bloeien. Dit geeft ons de kans om onze aandacht te blijven richten op nieuwe ontwikkelingen, professionalisering en performance verbetering. Het is voor ons van groot belang dat de kwaliteit en betrouwbaarheid hierbij gewaarborgd wordt. Een betere bereikbaarheid voor al onze stakeholders speelt hierbij ook een belangrijke rol”, aldus Angelo.

Focus op innovatie

Dag in dag uit streven wij ernaar om betere resultaten te behalen en te focussen op research, development en innovatie. Angelo: “Het komende jaar blijven wij onze pijlen richten op de Europese markt. Ook zullen andere werelddelen een nadrukkelijke rol gaan spelen. Wij zijn continu op zoek naar uitbreiding van de markt, binnen verschillende orderdelen. Innovatie en betrouwbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol. Deze zogeheten Lean Manufacturing is gericht op het realiseren van maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspillingen. 2019 zal in het teken staan van investeringen op zowel organisatorisch als communicatief gebied. Nieuwe systemen zorgen ervoor dat er zowel intern als extern sneller wordt geschakeld.”

Ook de Zeeuwse media heeft over onze volgende stap geschreven, lees het artikel van de PZC hier.

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media