PureBlue team breidt uit met tien nieuwe medewerkers in 2017!

In 2017 groeide PureBlue met tien nieuwe medewerkers. Dat is goed nieuws, want de vraag naar extra handen was het resultaat van veel interessante klantopdrachten.

Deskundige bijstand

Tijdens het volledige wervingstraject werd PureBlue bijgestaan met het deskundig advies van Emmie Volleman van Volleman Consultants. Op de vacatures kregen we veel nationale en internationale respons.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in ons bedrijf. De vragen ‘wat maakt jou gelukkig’ en ‘welke job doe je graag’ waren dus een cruciaal onderdeel van de gesprekken. Het resultaat is de uitbreiding van het PureBlue team met mechanical, electrical en process engineers en service technicians. Sommigen waagden de stap vanuit het buitenland naar Nederland. Deze internationale toets vinden wij een meerwaarde voor ons bedrijf.

Ondersteuning voor anderstalige medewerkers

Een nieuw land, een nieuwe taal, andere gebruiken. PureBlue probeert haar nieuwe medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen bij deze grote stap. Een coach werd ingeschakeld om hen wegwijs te maken in zowel administratieve, als praktische zaken. Sinds november volgen de anderstalige collega’s Nederlandse les hier op kantoor: vier uur per week les en huiswerk. Het is de bedoeling dat onze collega’s tegen eind 2018 het niveau B1 halen.

Kennismaking

Maak kennis met enkele van onze nieuwe collega’s.

“Ik ben George Liakopoulos, elektrisch ingenieur. Ik startte bij PureBlue eind oktober 2017. Hier heerst een goede werkatmosfeer, met plezante collega’s. Het beste van alles is dat ik elke dag nieuwe dingen leer en meer en meer kom te weten over de state-of-the-art technologieën in de wereld van de waterbehandeling.”

“Ik ben Maxime Deforche, een bio-ingenieur uit België. Na 2 jaar onderzoek aan de KU Leuven ben ik sinds 1 december aan het werk als Process Engineer bij PureBlue. Vanaf mijn eerste dag merkte ik de uitstekende werksfeer en voelde ik me meteen welkom. Dit in combinatie met het uitdagende en impactvolle werk, zorgt voor veel enthousiasme en motivatie om een carrière binnen PureBlue op te bouwen.”

“Ik ben Floriean Stellaart en werk sinds eind maart bij PureBlue als service technician. Het is elke dag weer een sport om de uitdagingen op te lossen.”

“Ik ben Joost van Diën, werktuigbouwkundig ingenieur. Bij PureBlue organiseer en regel ik de productie als Productie Coördinator. Ik vind PureBlue echt een fantastische plek om te werken. Dit wegens de grote variëteit aan hoogtechnologische wateroplossingen waaraan we werken. Maar ook omdat ik mag samenwerken met toffe collega’s binnen een coherent team dat hard werkt om de meest fantastische oplossingen te concretiseren voor zeer complexe uitdagingen.”

Nieuwsbericht van 20-12-2017

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media