Kiezen voor PureBlue Water

Dat is kiezen voor duurzaamheid, innovatie, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Kwaliteit, veiligheid en gezondheid

Kwaliteit en veiligheid zitten verweven in onze bedrijfsprocessen en staan centraal bij het organiseren van de werkzaamheden zowel binnen het bedrijf als op locatie bij onze klanten. Ons streven naar continue optimalisering wordt weerspiegeld in onze ISO 9001:2008 en VCA* 2008/5.1 keurmerken. Onze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een medewerker in het bezit van een VCA diploma. Bewust veilig werken staat voorop.

Duurzaamheid

PureBlue Water streeft naar de inzet van de meest duurzame technieken om schoon en veilig water te leveren. Onze focus ligt op de vermindering van uw water-, energie- en chemicaliënconsumptie, en op de terugwinning van grondstoffen. Hierdoor dalen uw kosten en uw impact op het milieu.

Innovatie

Onze producten zijn het resultaat van ons continue streven naar innovatie en optimaliseren. Dit wordt gerealiseerd met onze eigen R&D (onderzoek en ontwikkeling) afdeling en veelvuldige contacten met kennisinstellingen en partners in de industrie. Via eigen onderzoek en ontwikkeling geven we maximaal gestalte aan onze missie en ons streven naar duurzaamheid.

Gebruiksvriendelijkheid

Wij ontwerpen onze zuiveringen met het oog op uw gebruikersgemak. Door middel van duidelijke bedieningspanelen en afstandsmonitoring nemen wij uw operationele zorgen uit handen. Het toevoegen van een extra installatie aan uw bedrijf betekent dus per definitie niet dat uw operationele zorgen zullen toenemen.

Afstandsmonitoring en - besturing

Wij bouwen installaties met een toekomstvisie. De goede opvolging van onze installaties wordt gegarandeerd door ons uniek systeem voor afstandsmonitoring – en besturing. Meten is weten. Uw installatie wordt continu gefinetuned opdat deze maximaal presteert tegen een minimale kost.

Decentrale package plants

Dankzij onze compacte containerbouw zijn onze decentrale waterbehandelingsinstallaties gemakkelijk transporteerbaar (zowel over land als zee) en snel te installeren. Deze plug-and-play modulaire eenheden zijn eenvoudig uit te breiden en zorgen voor een maximale flexibiliteit in capaciteit. Op vraag van de klant kunnen onze installaties uiteraard ook als een skid geleverd worden, of on-site worden ingebouwd.

Meer weten? Contacteer ons

Deel dit op social media