Smart sensoring voor duurzame riviercruisevaart

Smart sensoring voor optimale performantie

Meer weten? Lees de volledige tekst hier verder.

Riviercruisevaart, een booming business

Rivier cruises zijn erg populair. Meer dan een half miljoen passagiers genieten elk jaar van traag veranderende landschappen en unieke reiservaringen op rivier cruises. Tijdens deze tours, consumeren en vervuilen passagiers en bemanning drinkwater. Dit resulteert in het afvalwater van het ship, een combinatie van o.a. toilet-, sanitatie- en kombuiswater. Het zuiveren van dit afvalwater is noodzakelijk om de negatieve impact op het milieu van dit zuurstof-consumerende afvalwater te verminderen.

Bescherming van het milieu en de toeristische waarde

Ter bescherming van deze kwetsbare ecosystemen en om hun toeristische waarde op een duurzame manier te bewaren, ontwikkelde PureBlue Water de InnoPack++ Marine, een biologische afvalwaterbehandelingsinstallatie. De kwaliteit en performantie van de installatie wordt continu gemonitord met PureControl++, een online platform voor afstandscontrole en optimalisatie. Zo kunnen wij de installatie vanop afstand fine-tunen wanneer dit nodig is. Deze proactieve aanpak zorgt ervoor dat problemen aangepakt worden voordat zij tot schade kunnen leiden. Dit levert een duidelijke kostenbesparing op. Dankzij deze unieke dienst ontzorgen wij onze klanten met hun afvalwater management.

Leer meer over smart sensoring en PureControl++

Smart sensoring is de sleutel tot de optimale performantie van de waterbehandelingsinstallatie. Lees hier meer over hoe dit in zijn werk gaat.

Smart sensoring voor duurzame riviercruisevaart
Help mij bij mijn project

Deel dit op social media